Tryggare handel på ICA med god handhygien

Kundcase |

27 november, 2020

Bland lokalproducerad mat, varma skratt och hälsingegårdar hittar vi ett ICA där gemenskapen och bygden står i fokus. För ICA-handlaren Rickard Nyberg i Forsa klappar nämligen hjärtat lite extra för just bygden. När pandemin var ett faktum sökte han metoder för att säkra upp butiken och erbjuda kunderna en tryggare handel. Valet föll på våra innovativa lösningar för god handhygien.

“Handhygienen är ju en av de viktigaste delarna i den här typen av sjukdom” säger Rickard Nyberg.

Handdesinfektion vid ingången och kassorna, handtvättstation vid frukten... det är ingen slump att dispenserna står där de står. Med strategiskt utvalda placeringar håller ICA nära i Forsa konsumenter, anställda och medmänniskor säkra i en osäker tid, något som verkligen uppskattas av kunderna.

“Det är till och med så att sedan vi installerade dispensrarna har fler fått upp ögonen för att vi erbjuder en trygg handel, och med det har vi också fått fler kunder” berättar Rickard.

Se hela kundcaset i videon nedan.

Är du mer nyfiken på våra produkter? Här kan du läsa mer om Smixin, vår innovativa handtvätt som kan placeras både i och utanför toalettutrymmet. För att läsa mer om Sanitise Now, våra flexibla dispensrar för beröringsfri handdesinfektion, ta istället för titt här.