Se filmen

Tryggare handel på ICA

Tillsammans gör vi skillnad

Pandemin har vänt upp och ner på vår tillvaro och många butiksägare kämpar för att erbjuda sina kunder en trygg handel. Oron är stor och det är en svår balansgång att följa krav och restriktioner, samtidigt som man är beroende av människor i butikerna. Att utifrån hänsyn och omtanke kunna erbjuda både kunder och personal en säker tillvaro är direkt avgörande för framtiden. Med innovativa produkter och kunskap skapar vi de bästa förutsättningarna för en hållbar och mer tillgänglig handhygien, så att vi kan ta sikte på en trygg handel och tillsammans  minska smittspridningen.

Vi bjuder på handdesinfektion

Boka din premium dispenser senast 31/1, så bjuder vi på 5 l handdesinfektion, motsvarande 5 000 doser, till ett värde av 450 kr.
Kontakta oss så hjälper vi dig

Beröringsfria dispensers

Flera storlekar, flexibel placering, egen profilering. Sanitise Now är marknadens mest anpassningsbara dispensers för handdesinfektion, där alla modeller är helt beröringsfria.


Inte bara en dispenser - ett budskap!

Våra dispensers går att få i en helt skräddarsydd profilering. Perfekt när du vill förmedla ett budskap eller stärka ditt varumärke.
Kontakta oss för ett kostnadsfritt designförslag

Det är insidan som räknas

En dispenser är inget utan sitt innehåll. Med vår innovativa Biopolymer Plus får du en alkoholfri handdesinfektion som istället för att torka ut händerna, faktiskt vårdar dem. 

Läs mer om fördelarna med Biopolymer PlusTa inte oss på orden

Vi har fått möjlighet att redan hjälpa flera ICA-handlare. Bland annat Rickard som driver ICA Nära i Forsa och brinner för bygden och sina kunder.

Ta del av Rickards historia här

Vi hjälper dig!

Om du vill veta mer om oss, våra produkter och hur vi kan hjälpa till får du inte tveka att höra av dig! Här nedan kommer våra kontaktuppgifter!

Våra dispensers för handdesinfektion

Produktbroschyr

Automatisk handdesinfektion med Sanitise Now

Ladda ner